Formular de prezentare operator cultural

Ministerul Culturii și Identității Naționale prin Unitatea de Management a Proiectului (UMP), în calitate de Operator pentru Programul PA14 „Antreprenoriat cultural, patrimoniu cultural și schimb cultural” finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021, va participa, la sfârșitul lunii mai a.c., în cadrul unui eveniment organizat la Oslo de partenerii de Program, Consiliul Artelor și Directoratul pentru Patrimoniu Cultural din Norvegia.

Evenimentul va prilejui, de asemenea, întâlnirea cu peste 200 de entități culturale din Norvegia care vor primi informații cu privire la sectorul cultural din România pentru a facilita identificarea de parteneri în vederea dezvoltării de proiecte de cooperare în domeniul cultural.

În acest sens, UMP vine în sprijinul celor interesați și pune la dispoziție un formular de prezentare cu informații ce vor fi centralizate și distribuite operatorilor culturali din Norvegia.

Formularul va fi completat în limba engleză și va fi transmis până la data de 18 mai a.c. ora 14:00.
Formularele care vor depăși numărul maxim de caractere nu vor fi luate în considerare.
Dat fiind scopul enunțat al prezentului formular, vă rugăm să aveți în vedere faptul că informațiile trebuie să fie clare, concise, autentice și verificabile.

Completați formularul online aici